About Us

12

Bliss Fashion AL është një dyqan veshje shqiptare në internet e cila është e specializuar në japonisht , koreanisht , Mbretëria e Bashkuar , Shtetet e Bashkuara dhe në të gjithë botën e modës . Ne kemi kapur shumë entuziastë të modës nga e gjithë bota me oreks tonë unik për  tendencat e fundit dhe dizajne të zgjedhur nga stafi ynë për konsumatorët tanë nga industri të modës nga e gjithë bota. Bleresit janë pasuria jonë më e vlefshme . Klientët tanë vijnë nga më shumë se 200 vende dhe rajone të gjithë botën .

Ju tani mund dyqan online në komoditetin e shtëpisë tuaj , me garanci se xhepat tuaj (apo kartat e kreditit ) nuk do të vuajnë ! Bliss Fashion AL është parajsë për blerje online sepse ne këmbëngulim për t’ju dhënë klientëve çmimet më të ulët të mundshme .

Kjo është sepse ne gjithmonë insistojme ne nje shërbim të besueshëm dhe me cilësi të lartë për klientët tanë dhe ne besojmë se këta janë faktorët më të rëndësishëm per te mbajtur dhe partnerët tanë afat- gjatë të biznesit .

Ne pamje çdo konsumatori si një klient për jetën dhe rrënjos këtë filozofi në punonjësit tanë për të siguruar kënaqësinë e plotë të çdo blerës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *